CHIC

(Formatervezési mintaoltalom alatt)

Válltáska, vagy más néven „Tote bag”, egy kis csavarral. Azoknak, akik kedvelik a válltáska hagyományos eleganciáját, de szeretik a különleges formákat. A táska egyedisége, az oldalain elhelyezett patentoknak köszönhető, ezzel változtatható a táska formája, és egyben a táska záródása is ennek köszönhető.

Jellemzői: Belseje egy cipzáras, és két kis zsebet rejt. A táska vállpántja, marha bőrből kerültek kialakításra, elején ívelt, és lyuggatott bőr zseb található, amely a táskatest közepén, egy szegeccsel van megerősítve.

Anyaga lehet: bútorszövet, cordurra

Mérete kinyitva: 35×42 cm, összecsukva: a táska legkeskenyebb pontján 24 cm.

A táska vállpántjai:70 cm hosszúak.

Funkciói: Válltáska

Ára: 15.000-18.000 FT

CHIC

(Protected by design registration)

The “Chic” is a shoulder bag, also known as “Tote bag”, with a twist. It is designed for those who prefer the elegance of a shoulder bag, still they like various shapes. Thanks to the patents placed on both sides of the bag, its shape and closure can be change in seconds.

Features: On the inside, it has a zipper pocket and two small ones. The bags shoulder strap is made of beef leather. On the inside, there is a curved leather pocket reinforced with a rivet in the middle of the bag body.

Material can be made of: furniture fabric, cordurra

Size when opened: 35×42 cm, Size when folded: 24cm at the narrowest point of the bag.

 Bag shoulder straps: 70 cm long.

Features: Shoulder Bag.

Price: 15,000-18,000 Ft