Két gyerekes anyaként számomra a legfontosabb szempont, hogy ha valamit vásárolok, az ne csak esztétikus, egyedi, de praktikus és ha lehet, több funkciós is legyen.

Táska és cipő mániás vagyok, mint a legtöbb nő, de azt vettem észre, hogy táskák terén nem mindig találtam meg az igazit.  Már az első gyerkőcnél rájöttem, hogy nincs olyan táska számomra, ami teljesen az én ízlésem lenne. Vagy a formával, vagy a mérettel vagy pedig az összhatással volt bajom. Olyanra vágytam, amit több féleképpen is hordhatok.  Szerintem mindenki ismeri azt az érzést induláskor, amikor csak a legszükségesebb dolgokat dobálja be a táskába, és már rohan is. Aztán haza felé menet egy jól kitömött táskával, szatyrokkal megpakolva ér haza.  Ekkor döntöttem el, hogy olyan táskát szeretnék készíteni, ami ezeket a szempontokat is figyelembe veszi. Olyat, amit a saját igényeimhez tudok igazítani a nap bármely szakaszában.  Legyen az reggel vagy este.

Így születtek meg először a roll-top hátizsákok majd később a variálható roll-top táskák, az általam elnevezett „Frame” (régi nevén: “Vary”)elnevezésben. Ezek különlegessége, hogy egyszerre hátizsák és oldaltáska egyben. Úgy hordom, ahogy nekem kényelmes.

Szeretek az anyagokkal kísérletezni, így számtalan variációban készülnek. Termékeim egyedinek nevezhető, mert 6-7 darabnál nem születik több, ugyanabból az anyagból. Megőrizve ezzel a termék egyediségét.

Alkotásaimat kifejezetten olyan férfiaknak és nőknek tervezem, akik szeretik, ha valami hozzájuk igazodik és nem fordítva.  Akiknek nem elég, ha egy táska csak az alapvető funkciókkal rendelkezik.

 

Being a mother of two children, I realised that one of the most important aspect when I buy something, in addition to it being aesthetic and unique, it also would be great if its practical and preferably multifunctional.

Like the majority of women, I am also a bag and shoe addict. However, I have noticed that I couldnt always find a bag that would be ideal for me.

As soon as I have given birth to my first child, I realized that was not such a bag available at the market that could be eligible according to my needs or my taste. Preferred shape, size, pocket number, style as well as the overall looks we’re some of the issues I had when looking for a bag. I was always looking for a kind of bag that I could carry in several ways.

Quite an often experience is getting ready to leave the house in a hurry and you pack anything of a minimal size, as not everything fits in your bag. On the way home you end up with a fully packed bag, and a few more in addition.

It was then when I decided to try to create a bag taking these aspects into consideration. A bag that could fit my various needs at any given time of the day, starting early in the morning throughout the day and if possibly until late at night.

This is mainly how the idea of my Roll-top backpacks was first born, with the Variable Roll-top bags named ‘Frame’ az a later addition. “Frame”‘s special feature is that they can be both a backpack and a side bag at the same time. You can carry them according to your needs at the time.

Experimenting with materials is something I really enjoy, and this is why my bags can be made of countless combinated variations of fabrics. My bags could be called unique as well, because there are not more than 6-7 pieces created out of the same material, or materials’ combination, thus preserving the uniqueness of the product.

My bags are specifically designed for women as well as for men, who would prefer it if a bag adjusts to THEIR personality and needs, and not that they have to adjust to a bag’s limited features. For all those wanting to own a special bag with a personalised style, shape and function spektrum.

close

TÖBBET SZERETNÉL TUDNI?

Iratkozz fel hírlevelemre!