Kifejezetten férfiaknak tervezve született meg ez a klasszikus fazonú táskamodell. Méretét tekintve a legfontosabb irataink, papírjaink mellett is marad még bőven hely benne. A táska fazonja bár sportos, de egy-egy hivatalos megjelenésnél sem kell nélkülöznünk. Köszönhető ez a megfelelő anyagválasztásnak.

Jellemzői: A táska teteje a sikkesebb megjelenés miatt 5 cm-el hosszabb, mely mágneszárral záródik. Alja műbőr felhasználásával készül. Pántjai 3 cm-es hevederpántok, melynek egyik oldala a táska anyagjából készül, erősítve ezzel a táska egységes stílusát, de megtartva annak teherbírását.

Anyaga lehet: bútorszövet, pamuttextil, cordurra

Mérete kinyitva: 32 x 24 x 8 cm. A pántjai 140 cm (fix hossza van, kisebb méretben is kérhető)

Funkciói: oldaltáska

Ára: 12000-16000 Ft.

 

This classic model bag is specifically designed for men. With a sporty yet elegant style, thanks to the correct material choice, its size is perfect for carrying important documents in a decent shape.

Features: The top of the bag is 5 cm longer for a sleek look and closes with a magnetic lock. The bottom is made of leatherette. Its straps are 3 cm wide. One side of the strap is made of the material used for the bag, reinforcing the uniform style of the bag while retaining its strength.

Material choices: furniture fabric, cotton textile, cordurra

Size opened: 32 x 24 x 8 cm. Hinges 140 cm (fixed length, available in smaller sizes)

Features: side bag

Price: 12000-16000 Ft