Variálható roll-top táska, mely oldaltáska és hátizsákként is hordható. Hevederpántjai segítségével, egy mozdulattal beállíthatjuk a kívánt formára. A “Vary” formáit és méreteit tovább gondolva, de annak funkcióját növelve született meg. A táskatest eleje egy hatalmas zsebet kapott, mely műbőrből kerül kialakításra és cipzárral záródik. A táska erős bútorszövetből készül, mely hosszú élettartammal bír. Jó döntés mindazoknak, akik kedvelik a “Vary” játékosságát, de kinézetben jobban preferálják a letisztultságot.

Jellemzői: A táska elején, műbőrből készült cipzáras zseb található a legfontosabb dolgoknak. Belseje egy cipzáras, és két kis zsebet rejt. Az alja műbőr felhasználásával készül.

Anyaga lehet: bútorszövet, műbőr

Funkciói: Oldaltáska, hátizsák

Mérete kinyitva: 68 x 38 cm, összecsukva kb.: 40 x 38 cm

Ára: 22000-27000 Ft.

 

Extraként kérhető hozzá:

-párnázott laptopelválasztó: +5000 FT

-hátán rejett zseb: +2500 Ft

 

A Pocket Vary táskáim megtekinthetők Budapesten a Klauzál utca 4. szám alatti Artushka boltban.

 

Variable roll-top bag that can be carried as a side bag and backpack as well, with a single-move strap change. Created based on the shape and dimensions of the “Vary” bag, with an increase in its effectivity and a development of its function. With huge pocket, made of leatherette and zippered. The bag is made of strong furniture fabric that helps the bag obtain its quality for a long time. A good choice for everyone who likes the playfulness of “Vary”, but they prefer clarity in appearance.

Features: Zippered pockets at the front of the bag for stuff. Inside there is a zipper pocket and two small ones. The bottom of the bag is made of leatherette.

The material can be: furniture fabric, imitation leather

Features: Bag, backpack

Size opened: 68 x 38 cm, folded around: 40 x 38 cm 

Price: 22000-27000 Ft

 

It can be ordered as extra:

               -Padded laptop divider:  +5000 HUF

               -Hidden pockets:            +2500 HUF

 

My Pocket Vary bags can be reached at Klauzál Street 4. In the Artushka Shop.