Szülinap- Fotózás

posted in: egyéb | 0

Szerintem mindenki életében eljön az a pillanat, amikor egy kicsit megáll, és visszatekint a kezdetekre. Milyen volt az első darab, amit alkotott. Milyen kihívásokkal nézett szembe, és azokat hogyan tudta megoldani, akár jól vagy rosszul. Mit csinálna másképpen, vagy mi az, amin fejlesztene.

A Husew márka is elérkezett erre a pillanatra. A márka 2 éves lett idén májusban, és arra vágytam, hogy ezt a pillanatot kicsit kézzel foghatóvá tegyem, megörökítsem mindenki számára.

A mostani modellek sok fejlesztésen mentek keresztül, melyek főleg a vásárlói visszajelzéseknek köszönhető. Hiszen nekik készül, ezért elsődleges, hogy addig finomítsak egy-egy darabon amíg, az nem lesz tökéletes. A legtöbb modell, ezeknek köszönheti megszületését, változását. Úgy éreztem, jó lenne őket egy csokorba szedni, és egy katalógusban bemutatni minden egyes típust.

Azt már az első perctől tudtam, hogy milyen hangulatú képeket szeretnék. Azt szerettem volna, ha a képek fókuszában csak a modell arca és a táskák kerülnének be. Minden más elhanyagolható. Így a szabadtéri fotózás kizárva, és rögtön a fekete háttér jutott eszembe, amely szerintem egy az egyben visszaadja azt az elképzelést, amit megakartam mutatni.

Persze azt, ami a fejemben van nehéz lett volna tökéletesen megvalósítani, ha nincs egy olyan profi stáb mögöttem, mint akikkel volt szerencsém együtt dolgozni.

A lenyűgöző fotókat Arrosné Baglyos Marcsinak köszönhetem a Baglyosfotó (www.baglyosfoto.hu) tulajdonosának, aki egy profi fotós. Marcsival, nem ez az első közös munkánk, és ez látszik is a képeken, mert pontosan érzi, hogy mit szeretnék. Ez az összhang az, ami a képeken is visszatükröződik.

A modell (Dén Viki) személyében egy nagyon nyitott, rugalmas és rutinos személyiséget ismerhettem meg. Élmény volt vele együtt dolgozni.

A fotózáshoz tehát, megvolt a fotós és a modell, de egy profi sminkes még hiányzott.

 Gaál Tekla (https://www.facebook.com/TeklaSminkel/) volt, az aki ebben segített nekem. A végeredmény fantasztikus lett, nagyszerűen eltalálta azt, amit szerettem volna kihangsúlyozni.

 

Így minden adott volt ahhoz, hogy egy április végi napon, több hónapos készülődés befejezésképpen, elkezdhessük a katalógus fotózást, és megörökítsünk számotokra minden egyes modellt. Megmutatva azok minden egyes részletét, és ezzel megünnepelve a márka évfordulóját.