A Pocket Vary eleganciája keverve a Lourd modell teherbírásával. Így született meg ez a sokoldalú táskamodell. Azoknak, akik szeretik az elegánsabb darabokat, de fontos tényező számukra a terhelhetőség

Jellemzői: Hevederpántjai párnázottak így a súly jobban eloszlik. Ez fontos szempont lehet, ha egy – két nehezebb dolgot is viszünk magunkkal. A táska elején, műbőrből készült cipzáras zseb található a legfontosabb dolgoknak. Belseje egy cipzáras, és két kis zsebet rejt. Az alja készülhet textilbőr, és műbőr felhasználásával.

Anyaga lehet: bútorszövet, műbőr, cordura.

Mérete kinyitva: 65 x 38 cm, összecsukva kb.: 40 x 38 cm

Ára: 24.000-30.000 Ft

 

Extraként kérhető hozzá:

-párnázott laptopelválasztó: +5000 Ft

-hátán rejtett zseb: +2500 Ft

 

This versatile bag is the blend of the Pocket Vary’s elegance and the Lourd’s strength. For people that ike elegant and style, but they need a bag to “carry the weights” of their job.

Features: Belt straps are padded so the weight is better distributed when people carry some heavier stuff. There is a zipped pocket at the front of the bag for most important things. In the inside, there is a zipper pocket and two small ones. The bottom of the Pocket Lourd can be made of textile leather and imitation leather.

Material: furniture, leatherette, cordura.

Size opened: 65 x 38 cm, folded around: 40 x 38 cm

Price: 24,000-30,000 HUF.

 

It can be ordered as extra:

               -Padded laptop divider:  +5000 HUF

               -Hidden pockets:            +2500 HUF