FittMami is kipróbálta

posted in: egyéb | 0

FittMami Facebook oldal alapítója Szegner Magdolna keresett fel pár hete, mert első hátizsákja annyira bevált, hogy szeretett volna még egyet készítettni.  Az ilyen visszajelzéseknek mindenki örül, én pedig különösen boldog voltam, hogy ismét együtt ötletelhetünk. 

A második táska tervezése is nagyon jó hangulatban telt, és lehetőségünk volt egy kellemes beszélgetésre, melynek során még jobban megismertük egymást. Mindig öröm, ha a táska tervezés mellett lehetőség adódik egy kis beszélgetésre is. Hiszen ilyenkor számomra is sokkal  személyesebbé, egyedibbé válik az adott darab, amit tervezünk. 

A napokban kaptam tőle egy e-mailt, melyben leírta miért rám esett a választása, és egy kis kedvcsinálót is írt azoknak, akik még nem ismerik a táskáimat.

 

Köszönöm szépen Magdi! 🙂

 

“A napok őrületes tempóban telnek.

Az év nagy része már a hátunk mögött van, jön az év, számomra legszebb és legkedvesebb időszaka a karácsony.

Mindenki szeret igazán szép, tartós, hasznos, maradandó, de egyedi ajándékkal meglepni a szeretteit.

Én már évek óta nemcsak a mindennapokra, de az ünnepekre is mindenkinek igyekszem hazai, magyar, kézműves kisvállalkozásból származó terméket vásárolni.

Miért?

  1. Egyedi darab, nem több ezer szaladt le egy távol-keleti gyártósorról
  2. A készítő nem csak az alapanyagot, hanem a szívét-lelkét beleteszi, amíg készül. Formálja, alakítja, csinosítja. Addig nem nyugszik, amíg olyan nem lesz, amilyet saját magának, a saját gyermekének is szívesen a kezébe adna.
  3. Valószínűleg egy kisvállalkozótól vásárolsz, aki annak a gazdaságnak a körforgásában vessz részt, amelyikben Te is.
  4. Emberi, közvetlen kapcsolatod lehet a készítővel, aki figyelembe veszi a kéréseidet, akár saját magad testreszabhatod a terméket, amíg pontosan olyan nem lesz, amilyennek megálmodtad.
  5. Szinte bármit kérhetsz, ha lehetséges, el fogja készíteni neked.
  6. Valószínűleg időtállóbb, mint a tömeg gyártott termékek.

Akkor is ezt a felsorolást tartottam szem előtt, amikor táskát kerestem magamnak.

Hosszú keresgélés után találtam rá  a husew márkára alias Sztanyó Brigitta munkáira, akiről kiderült, hogy szintén több kisgyermek, trendi és csinos édesanyja, aki igen gyakran, éjszaka, hogy a gyerekekkel, és a párjával is megfelelő mennyiségű, minőségi időt tudjon együtt tölteni, készíti a szebbnél szebb táskákát.

Osztrák zöld csúcstechnológiával dolgozó tanácsadóként nagyon fontos érv volt Brigi munkái mellett az is, hogy a zero waste, azaz a nulla hulladék jegyében készíti a munkáit. Nála, védjegy formájában, logó mélynyomossál etikett cimkére,vagy díszítő elemként a legkisebb műbör darab is felhasználásra kerül.

A husew Facebook oldalán külön mappát szentelt a tervező,azoknak a termékeknek, amelyek a zerowaste jegyében, rég elfeledett és új anyagok szerelméből születtek.

Nagyon büszke vagyok Brigire, hogy minimális anyagveszteséggel tud doglozni, ezzel is figyelve a környezetünkre, és a fenntartható fejlődésre.

 

A gyönyörű alapanyagokat, amelykből igen nehéz választani,  Brigi francia párjának és az ő családjának a segítségével közvetlenül Franciaországban szerzi be.

Ezek alapján nem csoda, hogy  Brigi kollekciója szerelem volt első látásra, így azonnal felvettem vele a kapcsolatot, akivel, ahogy  a felsorolásban is benne áll azonnal minden kérdésemre válaszolt, azaz közvetlen emberi kapcsolatban tuduk megtalálni a nekem legjobban passzoló táskát.

Három gyerekes édesanya, kutyás mami, egyéni vállalkozó, hobbisportoló vagyok.

Soha nincs két egyforma napom, így nagyon fontos volt, hogy a táska, amit Brigi készít nekem, többfunkciós és a lehető legpraktikussabb, de emelett strapabíró, méret tekintetében bővíthető, de mindenezek mellett legyen menő, és villantós legyen.

Fontos volt, hogy férjen el benne notebook-om+töltőkábel, jegyzetfüzet, szerződés, ha megbeszélésre, megyek, de bírja el az öttagú családomnak vett élelmiszereket, a crossfit vagy a taekwondo felszerelésemet, de a súlyok ellenére is legyen kényelmes viselet.

Így esett a választás a Pocket vary fantázianévre keresztelt úgynevezett roll-top táskára.

 

Melyek a táska jellemzői?

Roll-top táska jellemzői: Hevederpántjai párnázottak így a súly jobban eloszlik. Ez fontos szempont lehet, ha egy – két nehezebb dolgot is viszünk magunkkal. A táska elején, műbőrből készült cipzáras zseb található a legfontosabb dolgoknak. Belseje egy cipzáras, és két kis zsebet rejt. Az alja készülhet textilbőr, és műbőr felhasználásával. Anyaga lehet: bútorszövet, pamuttextil, műbőr, textilbőr, farmer. Mérete kinyitva: 65 x 38 cm, összecsukva kb.: 40 x 38 cm

Ez a te táskád, ha elegáns hátitáskát szeretnél, sok mindent viszel magaddal, neked sincs két egyforma napod, de cipelnivalód mindig bőven akad, hiszen 3-5 kg-ot is elbír a táska, de az állítható pántok miatt nagyon kényelmes.

Természetesen, ha az ember beleszeret egy márkába, akkor egy táska nem táska alapon még szeretne, amúgy is minden nőnek több táskára van szüksége, illetve, ha az embernek van egy kamaszlánya nem árt B-verzióval készülni, ha nem szeretné a kedvenc táskáját látni reggelente, könyvekkel, és egyéb iskolás cuccokkal megtömve kisétálni az ajtón, kijelenti, hogy jöhet az új táska.

így készült el az új szerelem számunkra, másodszorra a választás egy Simple minire esett, fekete bútorszövet, műbőr és steampunk motívom vászonnal.

Szeretnéd megismerni Brigi munkáit?

Látogass el a https://www.facebook.com/Husew.handmade/ Facebook oldalra vagy keresd Brigit és a menő táskákat a https://www.instagram.com/_husew_/ Instagram címen.”